Brændekurv til brænde og briketter

untitled

Mange som ejer en brændeovn eller en pejs, har det med ofte at gemme sit brænde og sine briketter væk, måske have et par stykker liggende under sin brændeovn, men som regl er det noget som vi danskere i syntes hører til inde i stuen. Men her tager vi faktisk fejl, der er efterhånden kommet en del smarte designer brændekurve på market, hvor i man nemt og smart kan opbevare sine træbriketter eller sit brænde. For mange af os er en brændekurv, en lille kurv i flet, gummi eller læder, som vi mest bruger til at fragte vores brænde ind til pejsen i. Men det kan faktisk godt være en del af møblerne i stuen, især hvis man vælger en af de nye og smarte brændekurve man kan købe nu om dage.

Her er et par stykker som vi syntes er temmelig interessante.


En eksempel på en smart lille brændekurv der nemt kan stå ved siden af sin brændeovn, uden at det kommer til at virke grimt eller klosset.

designer brændekurv til opbevaring af træ eller træbriketter til sin pejs eller brændeovn
Har man brug for at opbevare lidt større mængder brænde eller briketter i sit hjem, så kan en brænde reol som denne anbefales. Det giver masser af hygge til de fleste hjem, og giver dig mulighed for at kombinere opbevaring af både briketter, brænde og andre ting. Personligt elsker jeg den her model, og har kraftigt overvejet at få bygget noget lignende i mit eget hjem.

endnu et eksempel på en flot og funktioner brændekurv til det moderne hjem
Denne model vil næppe passe ind i de fleste hjem, men har man et meget moderne og minimalistisk hjem er dette jo det helt perfekt valg. Normalt ser man overhoved ikke brænde indedøres i disse her slags hjem, og mange af dem benytter sig også af en biopejs frem for en tradition brændeovn eller pejs. Til dem som dog stadig benytter en brændeovn, må det her da være det ideele valg.

Som i kan se, så er der faktisk en del mulighed for at kombinere pænt design med opbevaring af brænde. Disse er blot et par eksempler på hvilke muligheder du har når du skal opbevare dit træ indendøres. Ud over dem som vi har valgt at vise, findes der flere hundrede andre smarte og flotte designs på brændekurve til danske hjem. Det kan godt være at udvalget måske ikke er helt så stort i lille Danmark, men er man villig til at vente en uge eller 2 på at få sin nye brændekurv leveret, så er der masser af rigtig gode udenlandske butikker der sælger disse her produkter. Dog er det desværre stadig en del som ikke sender til danmark, så det bør man lige undersøge grundigt inden man går i gang med at ligge en bestilling på den her slags produkter.