Klar til den årlige tyroler fest?

lederhosen til oktoberfest eller som tyroler kostumeLige nu er der højtid for oktoberfeste rundt omkring i landet og til mange af disse oktoberfeste kommer deltagerne ofte iklædt i et smart tyroler kostume. For mændende betyder det ofte læderhosen og alpehue, for kvinderne store nedringene kjoler.
Lederhosen er læderbukser eller knickers med seler og en slags forklæde der går ned over knæet. Knæstrømperne her til under knæet kaldes bundhosen. På tysk betyder lederhosen læderbukser. Lederhosen fik sin oprindelse fra Alpine Tyskland. De var for det meste båret af tyske mænd, der arbejdede i anstrengende job, der krævede hårdt arbejde. Læderet i lederhosen var en langvarig, holdbar og uforgængeligt materiale, der kunne få hårdtarbejdende mænd gennem næsten alt i løbet af en arbejdsdag. Den almindelige befolkning i Tyskland ikke bære lederhosen. Det var for det meste båret af mandlige arbejdstagere i Bayern, Tyrol i det vestlige Østrig, Norditalien, og Alpine Tyskland. Gennem historien producenter forsøgt at tænke på nye måder at bruge lederhosen til dagligt brug. I Europa blev de båret af udendørs entusiaster under ridning og jagt ekspeditioner. I 1970’erne droppede man selerne og gav lederhosen to lodrette dobbelte lynlåse og solgte dem som arbejde ud tøj i Europa. Nu om dage høre de til noget af det mest solgte inden for udklædning især til dem som skal bruge et tyroler kostume.

Oprindelsen til at bære lederhosen som kostumer til mange festligheder startede i 1880 i München, Tyskland. På grund af holdbarheden af læderet på lederhosen blev generelt båret af mænd udendørs til festivaler som oktoberfesten, vandreture, øl haver og havearbejde. Mænd var de vigtigste deltagere til at bære lederhosen, fordi de blev sidestilles med råstyrke og virilitet for stærke mænd. Mens mændene var iført cowboy hatte i Amerika, og kilte i Skotland blev bayerske mænd iført lederhosen. I dag er lederhosen båret af mænd og kvinder på festlighederne og som Halloween kostumer rundt om i hele verden.

De mest foretrukne steder at bære et lederhosen eller tyroler kostume er til Oktoberfest og Halloween festligheder. Et tyroler kostume er et stort kostumer til at bære, fordi de er anderledes end de fleste traditionelle kostumer af hekse, vampyrer og varulve. De er også komfortable og stilfuldt med seler og lange hvide strømper, brune sko og en alpin hat med en fjer i det. Par kan både bære lederhosen kostumer til Oktoberfest eller Halloween parter og være liv i festen. Kvinder kan bære lyse rødt Lederhosen øl Stein bar pige kostumer med sorte seler, hvide skjorte, lange hvide leggings, sorte sko og en alpin hat med en rød fjer i ægte bayerske stil, sammen med hendes partner iført den traditionelle mænd lederhosen. Par kan også købe overkommelige lederhosen kostumer online, hvor de vil finde mange Halloween kostume tilbud.

Oktoberfest i Tyskland er femten dage underholdning, mens drikke øl, spise pretzels og pølse wursts, mens du synger store tyske sange. Det giver festdeltagere en følelse af nostalgi, da de går tilbage i tiden til et sted, hvor drikke øl og sang var en daglig foreteelse. Oktoberfest fanget på med resten af ​​verden, og nu er de fleste byer har en Oktoberfest. De fleste Oktoberfest sammenkomster vare ofte kun én til tre dage og er både for singler og for par der møder op iført et autentisk Lederhosen/tyroler kostume.

Kilde: Læs alt om tyroler kostumer