Mode rigtige kostumer

imagesNu nærmer tiden sig til de 2 store karnaval her i Danmark. Nemlig København karneval og Aalborg karneval hvor flere tusinde unge og ældre mennesker fester igennem byens gader, iført smarte og mindre smarte kostumer. Man kan man overhoved snakke mode, når man skal vælge det perfekte kostume til sådan en begivenhed? tja, for langt de fleste handler det blot om at være udklædt, og en del af fællesskabet. Men der er heldigvis stadig en del, som også går op i at se smart ud, selv om man er iført et kostume. Selv et heksekostume eller zombie kostume, kan gøres til noget mode rigtigt, hvis lavet rigtigt.
Det er faktisk betydeligt nemmere til et karneval, end det vil være til en tyroler fest, prøv bare selv at forestil dig et mode rigtigt tyroler kostume. Ikke nemt, vel?

Den store fordel ved at bruge lidt mere tid, på at vælge eller lave kostumer, som faktisk er flotte og smarte, er at man nemt skiller sig lidt ud fra mængden. Man får den ekstra opmærksomhed, både fra tilskuerne, men også fra mange af de andre som også deltager i karnevallet. Ofte ender det med at man falder i snak med andre, udelukkende fordi de begynder at spørge ind til ens udklædning. Så det er også en vis social bonus, ved at bruge de ekstra penge, eller tid, på det perfekte kostume. Husk at til det perfekte kostume, skal der også accessories og smykker til. Hent inspiration til disse smykker og accessories her på mobypictures.com

Hvorfor klæde sig ud?

En anden stor fordel, er at der jo er tusindvis som tager bileder der dag, både i ens egen gruppe, men også folk der blot ser optoget, samt professionelle fotografer. Her er det jo altid en fordel at man ser smart ud på de billeder ens venner tager, men med det helt rigtige kostume, så forøger du også dine chancer for at blive en af dem som bliver vist i tv, eller lokale aviser, når nogle af de professionelle også opdager hvordan, du skiller dig ud fra mængden. Jeg har selv prøvet, både at være på tv, men også med på nogle af billederne der blev trykt i avisen dagen efter. Så føler man bestemt at det har været det hele værd.

Hvis man skal være et mode rigtigt kostume, så gælder det om at finde noget som passer til tidens trends. Hvis zombier og hekse, var populære sidste år, så er de det jo nok ikke også i år. Man skal heller ikke købe et kostume som man forventer at masser af andre personer også kommer i. Gør man det, så skal man være klar til virkeligt at lave en masse modifikationer og ændringer på sit kostume. Vælger man f.eks. at være zombie, kan man sagtens finde noget almindeligt modetøj som man normalt godt kan lide at gå i. Dertil vælger man så en perfekt makeup, med ar og kødsår. Lav det fra bunden af, så du ikke ender med at ligne alle de andre som blot at klistret et færdigkøbt mærke på. Gør man det rigtigt, kan man godt lave et kostume som ligner alle de andres, men alligevel skiller sig nok ud, til at det er en selv som render med alt opmærksomheden. Se mere her på Kostumer og udklædning