Sengetøj af Susanne Schjerning – Inspiration til julegave

Nu nærmer julen sig hastigt og mange af os mangler lige at få købt de sidste gaver. En af de mest populære gaver som brugerne har stemt ind, er det smarte Susanne Schjerning sengetøj. Hendes sengetøj skilder sig ud, ved at være i en høj kvalitet, og pyntet med motiver af dyr eller natur. En af hendes slogans er skal også “bring naturen ind i hjemmet”, og det er lige netop det som Susanne Schjerning gør med sit pæne sengetøj. Priserne på disse sæt, ligger ofte på omkring 600 kroner per sæt, men ofte kan du være heldig at finde Susanne Schjerning senge på tilbud til omkring 299,- f.eks. inde hos hovedforhandleren Rikki Tikki Webshop, dem som også står bag de populære julenisser kaldet Trip Trap nisser, og det ikke helt så pæne Medusa Copenhagen julepynt. Disse Trip Trap nisser er en af de ting som jo definerer den danske jul, og en rigtig stor del af danskerne har taget til sig.

Af andre populære julegaver her i 2014, er forskellige typer af oplevelse gaver, som f.eks. hotel ophold via bellevue. Cykler er også rigtigt populære i år. Især mountainbike sporten har oplevet en stor stigning, men der har også være stigning i almindelig landevejs cykling, så hvis man giver en lidt dyrer gave, så var en cykel måske værd at overveje.

økologi er også i fremgang, og derfor produkter som økologisk chokolade eller The være en mulighed. Selvom man er meget til økologi, vil det nok være de færreste som sætter pris på at få en øko and i julegave, så gå efter de lidt mere personlige produkter, og gerne noget som har en lang holdbarhed.

Skal du finde en gave til en som holder af at læse, kunne et gavekort til Amazon’s kindle shop være en mulighed, du skal dog blot sikre dig at vedkommende har en tablet (som f.eks. en Iphone) eller en Kindle ebog læser først. At læse sine bøger elektronisk, er efter min mening fuldt ud på højde med at læse en rigtig bog, og ofte betydeligt billigere. De har efterhånden indset at man ikke længere kan kræve det samme for en ebog, som for en rigtig bog.

Er du ude efter en julegave til børn, så går man sjællent galt med lego. Der er efterhånden kommet et stor udvalg til både drenge og piger. Til de lidt ældre drenge kunne ting som lego starwars jo være en oplagt mulighed, til pigerne lego friends, og til de lidt yngre er der Duplo. Hvad med f.eks. et smart og sjovt lego ur? Børneure er en af de ting som også er blevet rigtig populære igen. Det samme gælder også for herre ure og dame ure, men her kan det være lidt mere besværligt at finde den helt rigtige model. Børn er heldigvis lidt mindre kræsne når det kommer til mode og design.

Nu har jeg selv købt alle mine gaver, men skulle jeg købe en ekstra, så ville det muligvis også være et sæt Susanne Schjerning sengetøj på tilbud, 600 kroner er efter min mening lige i overkanten, men 299,- for et sæt kvalitets sengetøj, det syntes jeg faktisk er helt i orden og også en rigtig god gaveide. Ellers går man heller ikke forkert med noget økologisk eller modetøj.